Mortifikation

Mortifikation

Har du et tinglyst pantebrev, der er bortkommet? Det kan være problematisk, hvis du f.eks. ønsker at sælge dit hus eller optage et lån.

Hvis det originale pantebrev er bortkommet, skal det mortificeres, før man kan slette det fra Tingbogen. De fleste vælger at få en advokat til at bistå sig.

Hos NEMADVOKAT har vi stor erfaring med mortifikationssager, og vi kan derfor sikre dig en effektiv og kompetent behandling. Vi tager os af alt det praktiske!

 

Mortifikation – trin for trin

  • Vi indhenter oplysninger om det pantebrev, der skal mortificeres
  • Vi anmoder retten om mortifikation
  • Vi tager os af korrespondancen med retten, statstidende, m.fl.
  • Vi sørger for, at pantebrevet bliver mortificeret
  • Vi er med dig fra start til slut

 

Sletning af pantebrev i Tingbogen

Ønsker du også at få dit pantebrev slettet i tingbogen, kan vi også hjælpe her.

Der kan være flere årsager til, at et mortificeret pantebrev skal slettes i tingbogen, og det er ikke altid lige gennemskueligt,
derfor har NEMADVOKAT gjort det nemt for dig.

Vi giver 50% rabat på sletning af pantebrev i tingbogen ved bestilling med mortifikation af pantebrev. Samlet pris 6.200,- Normalpris 7.700,- ekskl. gebyrer.
Her er vi naturligvis også med dig fra start til slut.

 

Mortifikation

Mortifikation består af en række juridiske processer, som NEMADVOKAT har stor erfaring med. Dermed sikrer vi dig en nem og tryg sagsbehandling – med rådgivning når og hvor det passer dig. Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale om lige netop din situation. Vi er med dig fra start til slut.

 

Bestil mortifikation
DKK 4.700
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.