Fremvisning af bolig

Fremvisning af bolig

Såfremt køber er interesseret i en ejendom, vil denne ofte efterspørge en fremvisning af boligen.

Ved en sådan fremvisning kan køber danne sig et indtryk af boligen på et helt andet niveau, end det er muligt gennem annoncer, via ejendomsmægleren eller lignende.

Fremvisningen er købers første indtryk af boligen, og det er således af stor betydning, at dette første indtryk er positivt. Det kan derfor være en rigtig god idé at rydde op, slå græs, rydde indkørslen, støve af, vaske op etc.

Fremvisningen kan ske ved, at sælger selv viser boligen frem, men den kan også overlades til ejendomsmægler eller anden rådgiver. Det kan være fornuftigt at overlade fremvisningen til sin rådgiver, da denne har erfaring på området og samtidig er i stand til at imødegå kritikpunkter professionelt.

 

Åbent hus

Såfremt man ønsker det, kan man holde et åbent hus arrangement. På den måde kan man give potentielle købere mulighed for en mindre formel fremvisning.

En potentiel køber, der ikke umiddelbart er interesseret nok til at komme til en reel fremvisning, vil i nogle tilfælde finde et åbent hus arrangement interessant og har således mulighed for at blive positivt overrasket.

Læs mere om salg af bolig her.