Entreprisekontrakt

Entrepriseret

Et stigende antal danskere vælger at bygge nyt – i jagten på deres drømmebolig. Fordelene er da også til at få øje på, men der er faldgruber, både når man køber en grund og skriver under på en entreprisekontrakt.

De fleste vælger at få en advokat til at gennemgå købsaftalen, lokalplaner, servitutter og ikke mindst entreprisekontrakten. Det er ikke uden grund, da det kræver indgående kendskab til Købeloven, Aftaleloven og standardvilkårene AB 92, ABT 93 og AB-Forbruger.

Hos NEMADVOKAT har vi stor erfaring entrepriseret, og vi kender de primære aktørers kontrakter indgående. Det betyder, at vi hurtigt – og til en fast pris – kan afdække potentielle risici.

 

Entreprisekontrakt

Du bør aldrig skrive under på en entreprisekontrakt, medmindre der i aftalen er taget forbehold for din advokats godkendelse. Husk på, entreprisekontrakten er udformet på en måde, som sikrer entreprenøren bedst muligt – ikke dig. Man skal være særligt opmærksom på eventuelle afvigelser fra AB 92, ABT 93 eller AB-Forbruger. Læs mere i vores hjælpecenter.

En entreprisekontrakt består normalt af flere delelementer, og det er vigtigt at kende rangordenen – i tilfælde af uoverensstemmelser.

 

Entreprisekontrakt – trin for trin

☑️ Vi gennemgår entreprisekontrakten fra top til bund
☑️ Vi udarbejder en allonge til kontrakten med tilføjelser og/eller rettelser
☑️ Vi rådgiver dig omkring indholdet af kontrakten
☑️ Vi er med dig fra start til slut

 

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Det virker måske nærliggende at tro at prisen for gennemgangen er bedre brugt på at opgradere gulvene eller lignende. men det kan vise sig at være dyrt sparede penge,  hvis I pludselig står med en kæmpe regning til ekstrafundering eller i en mangelsag med entreprenøren.

Ligeledes kan prisen for at få gennemgået en entreprisekontrakt ofte virke uigennemskuelig, og det kan være svært at finde ud af hvad der er op og ned. Derfor har vi lavet en fast pris uden nogle overraskelser så du ved hvad du får, og ikke mindst er du sikker på at der ikke kommer nogle uventede regninger.

Er dit byggeri gået igang og er der opstået en konflikt er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, er der tale om en hastesag anbefaler vi dog at du ringer til os på +45 7020 4161

 

Kontakt os i dag, vi vurderer din sag. Gratis!
6.250
Bestil online nu

inkl. moms