Entreprisekontrakt

Skal du i gang med et byggeprojekt? En entreprisekontrakt sikrer dig!
Flere og flere kaster sig ud i byggeprojekter i jagten på drømmeboligen. Du bør dog være opmærksom på faldgruberne ved køb af grund og underskrivelse af entreprisekontrakten.

Langt de fleste får en advokat til at gennemgå købsaftalen, lokalplaner, servitutter og entreprisekontrakten. Det er ikke uden grund, da det kræver indgående kendskab til KøbelovenAftaleloven og standardvilkårene AB 92ABT 93 og AB-Forbruger.

Hos NEMADVOKAT har vores advokater stor erfaring med entrepriseret, og vi kender de primære aktørers kontrakter indgående. Det betyder, at vi hurtigt – og til en fast pris – kan afdække potentielle risici. Kontakt os i dag for en gratis vurdering af din sag.

 

Kontakt os i dag, vi vurderer din sag gratis
Fra 6.250,-
Bestil online nu

inkl. moms

Hvad er en entreprisekontrakt?

En entreprisekontrakt er en kontrakt vedrørende et byggeriarbejde eller anlægsarbejde. Kontrakten indgås mellem en bygherre, der betaler for byggeprojektet, og en eller flere entreprenører, der udfører arbejdet. Entreprenørerne forpligter sig til at udføre hovedentreprisen eller dele af den, så snart entreprisekontrakten er indgået. Typisk anvendes regelsættet AB 92, som er et sæt standardvilkår.

 

Gode råd til entrepriseret fra en advokat

Du bør aldrig skrive under på en entreprisekontrakt, medmindre der i aftalen er taget forbehold for din advokats godkendelse. Husk på, at entreprisekontrakten er udformet på en måde, der sikrer entreprenøren bedst muligt – ikke dig. Derudover bør du være særligt opmærksom på eventuelle afvigelser fra AB 92ABT 93 eller AB-Forbruger. Læs mere i vores hjælpecenter omkring dette. En entreprisekontrakt består normalt af flere delelementer, og det er vigtigt at kende rangordenen – i tilfælde af uoverensstemmelser. Derfor kan du drage stor fordel af rådgivning fra en advokat til entrepriseret.

 

Entreprisekontrakt – trin for trin

  • Vi gennemgår entreprisekontrakten fra top til bund
  • Vi udarbejder en allonge til kontrakten med tilføjelser og/eller rettelser
  • Vi rådgiver dig omkring indholdet af kontrakten
  • Vi er med dig fra start til slut
Kontakt os i dag, vi vurderer din sag gratis
Fra 6.250,-
Bestil online nu

inkl. moms

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Det virker måske nærliggende at tro, at prisen for gennemgang af entreprisekontrakt er bedre brugt på at opgradere gulvene eller lignende, men det kan vise sig at være dyrt sparede penge, hvis I pludselig står med en kæmpe regning til ekstrafundering eller i en mangelsag med entreprenøren.

Ligeledes kan prisen for gennemgang af entreprisekontrakt ofte virke uigennemskuelig, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er op og ned. Er dit byggeri gået i gang, og er der opstået en konflikt? Så er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Vi vurderer altid din sag gratis. Dermed finder vi ud af, hvad vi kan hjælpe dig med i forhold til kontrakten, og om det giver mening, at vores advokater træder til.

Er der tale om en hastesag, anbefaler vi dog, at du ringer til os omgående på tlf. 70 20 41 61.