Entreprisekontrakt

NEMADVOKAT, eksperter i fast ejendom – også entrepriseret!

Et stigende antal danskere vælger at bygge nyt – i jagten på deres drømmebolig. Fordelene er da også til at få øje på, men der er faldgruber, både når man køber en grund og skriver under på en entreprisekontrakt.

De fleste vælger at få en advokat til at gennemgå købsaftalen, lokalplaner, servitutter og ikke mindst entreprisekontrakten. Det er ikke uden grund, da det kræver indgående kendskab til Købeloven, Aftaleloven og standardvilkårene AB 92, ABT 93 og AB-Forbruger.

Hos NEMADVOKAT har vi stor erfaring entrepriseret, og vi kender de primære aktørers kontrakter indgående. Det betyder, at vi hurtigt – og til en fast pris – kan afdække potentielle risici.

 

Entreprisekontrakt

Du bør aldrig skrive under på en entreprisekontrakt, medmindre der i aftalen er taget forbehold for din advokats godkendelse. Husk på, entreprisekontrakten er udformet på en måde, som sikrer entreprenøren bedst muligt – ikke dig. Man skal være særligt opmærksom på eventuelle afvigelser fra AB 92, ABT 93 eller AB-Forbruger. Læs mere i vores hjælpecenter.

En entreprisekontrakt består normalt af flere delelementer, og det er vigtigt at kende rangordenen – i tilfælde af uoverensstemmelser.

Vi tager normalt mellem 5-8.000 kr. for at gennemgå en entreprisekontrakt, og det kan vise sig at være dyrt sparede penge, hvis I pludselig står med en kæmpe regning til ekstrafundering eller i en mangelsag med entreprenøren. Ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Er du endt i en konflikt med en entreprenør eller bygherre, står vi naturligvis også til rådighed.

 

Entreprisekontrakt – trin for trin

  • Vi gennemgår entreprisekontrakten fra top til bund
  • Vi udarbejder en allonge til kontrakten med tilføjelser og/eller rettelser
  • Vi rådgiver dig omkring indholdet af kontrakten
  • Vi er med dig fra start til slut

 

Kontakt os i dag, og få en gratis vurdering af din sag.
6.250
Bestil online nu

inkl. moms