Tinglysning af skøde - NEMADVOKAT

Tinglysning af skøde

Vi hjælper med tinglysningen

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Skal du på jagt efter dit nye hjem i påsken?

Vi sidder parate på chat og telefon skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag.

Vi kan tinglyse dit skøde hurtigt og problemfrit

Du skal have tinglyst skødet over din nye ejendom eller lejlighed.
NEMADVOKAT er online boligadvokater, der kan hjælpe dig til en nem og hurtig tinglysning af dit skøde.

Danmark indførte i september 2009 digital tinglysning af rettigheder over fast ejendom, herunder tinglysning af købers overtagelse af ejendommen.

En køber af en fast ejendom skal tinglyse sin adkomst til ejendommen, så omverdenen kan blive opmærksom på, at den pågældende bolig har fået en ny ejer.

Tinglysning er meget vigtigt, da tinglysning af købers adkomst blandt andet skal forhindre, at den gamle ejers kreditorer efterfølgende kan gøre udlæg i ejendommen. Tinglysning er købers sikringsakt.

Sådan får du tinglyst dit skøde

Selve arbejdet med det digitale tinglysningssystem består blandt andet i at sikre, at alle nødvendige oplysninger indhentes og indtastes i systemet, så tinglysningen kan gennemføres.

Desuden skal sælgers lån i ejendommen i de fleste tilfælde aflyses og købers lån tinglyses på ejendommen.

Debitorskifte

Når du køber en ejerlejlighed, er der oftest en sikkerhed til ejerforeningen. Dette kan bestå af enten tinglyst ejerpantebrev, skadesløsbrev eller tinglyste vedtægter.

Er der tale om et ejerpantebrev, skal der foretages et debitorskifte af ejerpantebrevet. Det kan ske, at der også skal foretages forhøjelse eller aflysning.

Denne ekspedition er ikke inkluderet i berigtigelsen og koster kr. 1.200 inkl. moms, samt den faste afgift til staten som beløber sig i kr. 1.660 inkl. moms.

I samme kategori kan vi også hjælpe dig med auktionsskøde eller transportskøde, skilsmisseskøde såfremt en af jer har overtaget huset i en skilsmisse, eller skifteretsattest af skifteretsattest.