Boligadvokat Slagelse

Hos NEMADVOKAT rådgiver vi danske boligkøbere gennem købsprocessen. Med en boligadvokat i Slagelse ved din side er du sikret et fair og fornuftigt boligkøb. Når du vælger os som boligadvokat, får du hjælp til at undgå de mange faldgruber, der kan ende med at gøre dit boligkøb til en dårlig investering.

Vi tilbyder boligrådgivning til en attraktiv pris, der befinder sig blandt de laveste i landet. Det skyldes, at vi er frontløbere indenfor den digitale transformation i advokatbranchen. Vi har blandt andet brugt digitalisering til at effektivisere vores interne processer.

Du betaler derfor ikke for unødvendig spildtid, som du i sidste ende ikke får noget ud af. I stedet får du kompetent og professionel boligrådgivning, som giver mening. Vi oversætter den komplekse jura til et sprog, som du forstår.

Når du vælger os som boligadvokat i Slagelse, er det op til dig, hvor meget du ønsker at involvere os i dit boligkøb. Du kan få komplet køberrådgivning gennem hele processen, hvor vi står for at varetage al dialog med mægler og bank.

Du kan også vælge udelukkende at få hjælp til at gennemgå købsaftalen eller tinglyse skødet. Vi har en pakke, der matcher ethvert behov, og du kender de samlede omkostninger på forhånd. Du får derfor ingen ubehagelige overraskelser, når regningen dukker op.

Faktisk har vi som noget unikt garanti på vores service. Det betyder, at vi ikke sender en regning, hvis du ender med at annullere dit boligkøb, fordi vi rådgiver dig til det. Du skal kun betale, hvis du rent faktisk ender med at købe boligen.

 

Hvad koster en boligadvokat i Slagelse?

Som tommelfingerregel skal du regne med, at en boligadvokat i Slagelse koster mellem 5.000-10.000 kr., hvis du køber en ejerbolig eller en andelsbolig. Det forudsætter dog, at du vælger en boligadvokat i Slagelse, som tilbyder pakkeløsninger.

Vælger du i stedet en boligadvokat, som tager en fast timepris, skal du regne med at prisen bliver højere. Det har samtidig den ulempe, at du ikke kender til de samlede omkostninger på forhånd, hvorfor du risikerer, at regningen løber løbsk.

Hos NEMADVOKAT tilbyder vi udelukkende pakkeløsninger. Vores priser er yderst attraktive, da de befinder sig under landsgennemsnittet. Herunder kan du læse mere om de forskellige pakker, som vi tilbyder.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 6.495 kr.

Hvis du ønsker komplet rådgivning gennem hele købsprocessen, skal du vælger denne pakke. Her får du tildelt din egen boligrådgiver, som hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, så du ender med at gøre et fornuftigt køb.

Vi sørger for at gennemgå købsaftalen og de relaterede dokumenter for dig, ligesom vi varetager al kommunikation med mægler og bank. Du får efterfølgende oversat indholdet af købsaftalen til et sprog, som du forstår.

Hvis der er forhold, som du ikke bør acceptere, hjælper vi dig med at forhandle dig til bedre vilkår. Du kan derfor skrive under på købsaftalen med ro i maven, fordi du er sikker på, at du indgår en rimelig handel, som er, hvad den giver sig ud for at være.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 4.995 kr.

Vi anbefaler, at du som minimum får hjælp til at gennemgå købsaftalen. Med denne pakke får du tildelt din egen boligrådgiver, som sætter sig grundigt ind i indholdet af købsaftalen og de relaterede dokumenter.

Efterfølgende får du indsigt i indholdet, så du kender til alle vilkår og betingelser. Vi rådgiver dig på baggrund af det konkrete indhold – og du får besked, hvis vi anbefaler, at der skal ændres på vilkår og betingelser.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.295 kr.

Har du brug for hjælp til tinglysning af skødet, skal du vælge denne pakke. Vi sikrer, at der foreligger et skøde med de korrekte informationer. Efterfølgende sørger vi for, at det bliver tinglyst uden anmærkninger, så handlen kan afsluttes. Du kan også få hjælp til at frigive købesummen til sælger, når du vælger denne pakke.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Hos NEMADVOKAT arbejder vi for at øge gennemsigtigheden i advokatbranchen. Det er et erklæret mål for os, at vi ønsker at gøre op høje priser og for kompleks rådgivning. Når du vælger os som boligadvokat i Slagelse, får du rådgivning, som giver mening.

Vi sætter os grundigt ind i din sag, så vi er i stand til at rådgive dig ud fra dit specifikke behov. Du får tildelt din egen boligrådgiver, som hjælper dig med at navigere uden om de faldgruber, du uden tvivl vil blive mødt af, når du skal købe en bolig.

Du får kompetent rådgivning til en pris, som er til at være med på. Vores prisniveau befinder sig under gennemsnittet i landet, hvilket skyldes, at vi er frontløbere indenfor den digitale transformation i advokatbranchen.

Al kommunikation med din rådgiver foregår via NEMBLIK, som er vores egen digitale platform. Her kan du til enhver tid tilgå samtalen med din rådgiver, hente dokumenter og andre informationer, som relaterer sig til din sag.

Det betyder, at du ikke risikerer, at vigtig information går tabt, fordi kommunikationen finder sted via forskellige platforme. NEMBLIK er naturligvis 100% sikker og overholder den gældende GDPR-lovgivning.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.295
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Slagelse?

Du bør altid involvere en boligadvokat i dit boligkøb, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb. Ejendomsmæglerens primære opgave er at sikre sælger så gunstige vilkår i handlen som muligt. Derfor bør du have en fagperson, som kan trække i den anden retning.

Med en boligadvokat får du kompetent rådgivning i forhold til den konkrete bolig og de gældende vilkår. Du risikerer derfor ikke at skrive under på en købsaftale, som i sidste ende udelukkende kommer sælger til gode.

Hvis det viser sig, at handlen indeholder betingelser, som du ikke bør acceptere, får du hjælp til at få dem ændret. Din boligadvokat kan også hjælpe dig med at forhandle dig til en bedre pris, hvilket ofte er en fordel.

Boligadvokaten er ikke følelsesmæssigt involveret i boligen, hvorfor han eller hun ofte vil være bedre i stand til at forhandle på dine vegne. Du risikerer derfor ikke at give for meget for boligen, fordi du vil være sikker på, at du får den.

Samtidig er prisen for en boligadvokat minimal, hvis man sammenligner med de samlede omkostninger til en bolig. Ofte vil du spare penge, fordi din boligadvokat kan rådgive dig til at indgå en handel på bedre vilkår, end det ellers ville have været tilfældet.

 

Hvorfor flytte til Slagelse?

Slagelse er blandt de ældste byer i landet, hvilket ses på den smukke arkitektur og de mange historiske byer. Slagelse er Vestsjællands største handelsby, og byen har omkring 35.000 indbyggere.

Som beboer i Slagelse har du det hele indenfor rækkevidde, og byen egner sig til såvel børnefamilie som ældre og unge. Der er gode normeringer i daginstitutionerne, rigeligt med arbejdspladser og ikke langt til nogle af landets bedste uddannelsesmuligheder.

Slagelse har et rigt kulturliv, hvor især Slagelse Festuge udmærker sig som byens samlingspunkt. Der er gode indkøbsmuligheder i byen, og den aktive bymidte byder på et væld af spændende restauranter, caféer, specialbutikker og shoppingcentre.

Du kan gå på opdagelse i de mange små gader, stræder, passager, torve og pladser. Slagelse huser flere historiske bygninger, og der er noget for enhver smag. Byen har flere end 300 foreninger, hvor du har mulighed for at møde nye mennesker og dyrke din passion med ligesindede.

 

Handlens dokumenter

Når du skal købe i bolig, får du udleveret flere forskellige dokumenter. Antallet af dokumenter afhænger af den pågældende handel. Du bør sætte dig grundigt ind i indholdet af dem, da de har indflydelse på, om du gør et fornuftigt boligkøb eller ej.

Hvis du ikke har en juridisk baggrund, er det en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå dokumenterne for dig. På den måde kan du få konkret rådgivning, hvis dokumenterne er mangelfulde eller indeholder punkter, som kan forringe boligens værdi.

Herunder kan du se en liste over nogle af de mest gængse dokumenter, du får udleveret, når du skal investere i ejendom. Som nævnt, varierer antallet og typen af dokumenter af den pågældende bolig, hvorfor nedenstående blot skal ses som et udsnit.

  • BBR-meddelelse: Her kan du se de oplysninger, som kommunen har registreret om boligen. Det er de oplysninger, der fremgår af Bygnings- og Boligregistret, som BBR er en forkortelse for.
  • Energimærkning: Her kan du se, hvilken energimæssig stand ejendommen er i. Energimærkningen indeholder forslag til energioptimeringer.
  • Matrikelkort: Her kan du se et kort over ejendommens areal og skel, som er det, der kaldes for matriklen.
  • Forsikringer: Forsikringspolicen indeholder oplysninger om de forsikringer, der skal tegnes på ejendommen.
  • Forbrugsopgørelse: Sælger vedlægger en opgørelse over det forbrug, vedkommende har haft i forbindelse med ejendommen. Forbrugsudgifterne varierer fra ejer til ejer.
  • Tingbogsattest: I tingbogsattesten kan du se oplysninger omkring de rettigheder og begrænsninger, der er for ejendommen. Hvis der eksempelvis er tinglyste servitutter eller hæftelser på ejendommen, fremgår de af tingbogsattesten.
  • Tilstandsrapport: I tilstandsrapporten kan du se, hvilken stand boligen er i. Hvis der er skader, som forringer boligens værdi, fremgår de heraf. Tilstandsrapporten er frivillig, men det er en forudsætning for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.
  • Forureningsattest: Hvis der er forurening på grunden, kan du se det i dette dokument.
  • Lokalplan: Lokalplanen indeholder oplysninger omkring de regler, som kommunen har fastsat for ejendommen og området, den er beliggende i.
  • Oplysninger om grundejerforening: I dette dokument kan du se oplysninger omkring grundejerforeningen, såfremt der er medlemspligt. Hvis det er tilfældet, kan du også se foreningens kontingent, budget, regnskab samt et generalforsamlingsreferat.

 

Salgsopstillingen

Det første dokument, du får udleveret, når du viser interesse for en bolig, er som regel salgsopstillingen. Salgsopstillingen kan ses som en opsummering af de vigtigste forhold omkring boligen – f.eks. de løbende udgifter til forsikringer, afgifter, ejendomsskat og ejendomsværdiskat.

Herudover indeholder salgsopstillingen en detaljeret beskrivelse af boligen, billeder, plantegninger, grundareal og tekniske data samt finansieringsforslag. Banken tager typisk udgangspunkt i salgsopstillingen, når de skal vurdere, om din økonomi kan bære, at du bosætter dig i boligen.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er blandt de vigtigste dokumenter, når du skal investere i ejendom. Det er den kontrakt, som indeholder alle vilkår og betingelser for handlen. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i indholdet af den, før du skriver under.

Det er ikke ualmindeligt, at en købsaftale indeholder flere end 200 sider samt øvrige dokumenter, der alle har indflydelse på bolighandlen. Det kan derfor være vanskeligt at danne sig et overblik over den på egen hånd.

Hvis du ikke har en juridisk baggrund, er det en god idé at få en boligadvokat eller -rådgiver til at gennemgå den for dig. Efterfølgende vil du få oversat indholdet til et sprog, som du forstår. Er der vilkår og betingelser, som du ikke bør acceptere, vil du få det at vide.

Du kan også få hjælp til at forhandle dig til bedre vilkår eller et nedslag i prisen. Vær opmærksom på, at den første udgave, du får udleveret, er et oplæg. Det forventes derfor, at du forsøger at forhandle dig til bedre vilkår og betingelser for handlen.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Du bør altid få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb. Advokatforbeholdet betyder, at din underskrift udelukkende gælder, hvis din boligadvokat eller -rådgiver kan godkende handlen i sin helhed.

Hvis det viser sig, at der er forhold, som du ikke bør acceptere, vil din advokat gøre opmærksom på det. Det betyder, at sælger er forpligtet til at ændre i dem, hvis din underskrift skal være gyldig.

Nægter sælger at imødekomme dine krav, kan du frit udtræde af handlen, fordi din boligadvokat ikke har godkendt den. Hvis du har skrevet under, uden der er indskrevet et advokatforbehold, skal du betale en godtgørelse til sælger, såfremt du ønsker at udtræde af handlen.

Ved brug af din almindelige fortrydelsesret ved boligkøb forpligter du dig til at betale sælger 1% af den samlede købesum, hvis du udtræder af handlen. De er derfor mange penge at spare, hvis du sørger for at få indskrevet et advokatforbehold.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Tinglysningen af skødet er den officielle registrering af dig som ejer af boligen. Det er derfor vigtigt, at du får tinglyst skødet hurtigst muligt, efter du har skrevet under på købsaftalen. Det fratager sælgers kreditorer retten til at gøre udlæg i ejendommen.

Samtidig er tinglysningen er forudsætning for, at banken vil låne dig penge. Lånet skal tinglyses på boligen, og det kan først ske, når du fremgår som den officielle ejer i tingbogen. Vi hjælper dig med at udarbejde eller gennemgå skødet, så det indeholder de rigtige informationer.

Efterfølgende sørger vi for, at skødet bliver tinglyst, så handlen kan afsluttes endeligt. Når det er gjort, kan vi hjælpe dig med at frigive købesummen til sælger, så du kan overtage nøglerne og flytte ind i din nye bolig i Slagelse.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.295
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift