Hvad koster et testamente

Hvad koster et testamente?

Et testamente sikrer dine efterladte, men hvad koster det at få lavet et testamente? Din pris på testamente afhænger af flere faktorer, herunder hvilken advokat du henvender dig til, omfanget af testamentet og ikke mindst dine ønsker og behov.

Hos NEMADVOKAT får du professionel rådgivning og et skræddersyet tilbud som til en hver tid møder dine behov. Dette tilbud sikrer dig et juridisk korrekt udarbejdet testamente, hvor der er taget højde for lige netop dine unikke behov og ønsker.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende snak om dine behov og ønsker. På baggrund heraf fremkommer vi med et konkret tilbud til dig, når vi er sikre på, at vi kan møde dine behov og ønsker. Bemærk, at der skal påregnes et gebyr på 300 kr. til notaren.

 

Hvad koster et testamente?

Få oprettet dit testamente i dag

Pris på testamente lavet af en advokat

Når en advokat står for at udforme dit testamente tilbydes du måske en pris, som ligger højere eller lavere end en anden advokats pris. Testamenter har nemlig ikke en fast pris i branchen, men den bliver fastsat af det individuelle advokatfirma.

Nogle advokater tilbyder et testamente helt ned til ca. 3.000 kr., hvorimod andre tilbyder et helt op til 15.000 kr. Prisen bliver tit og ofte højere, hvis klienten modtager mere omfattende service fra advokater med mange års erfaring inden for feltet.

Det anbefales at vælge et advokatfirma, som yder professionel rådgivning og sikrer, at der er taget højde for alle juridiske aspekter. Familie- og arveret er dog et kompliceret juridisk område, hvorfor det kan være fordelagtigt at vælge en erfaren advokat.

Læs mere om testamenter og hvad vi tilbyder her

 

Risiko ved at vælge det billigste testamente

Tit og ofte hænger pris og kvalitet sammen. Såfremt du vælger at oprette dit eget testamente online uden hjælp fra en advokat, risikerer du, at dit testamente indeholder fejl og mangler, hvis de juridiske aspekter ikke er i orden.

Fejl og mangler kan give problemer senere hen, når dine arvinger skal fordele arven i mellem dem. Vælger du et billigt testamente, kan det potentielt være mangelfuldt, men dette kan dog ikke udelukkende vurderes på baggrund af prisen.

Det anbefales at tage en snak med din foretrukne advokat, så du kan få fremsendt et tilbud om pris på testamente. Samtidig kan du sammen med din advokat finde frem til, hvad dine behov er, således din advokat kan anslå omfanget af testamentet.

Få oprettet dit testamente i dag

 

Lav selv testamente

Hvis du selv ønsker at skrive testamente, kan du frit gøre dette. Du bør dog være klar over de risici, som følger med, når du laver et ”hjemmelavet testamente”. Et sådant dokument skal nemlig tage højde for en lang række juridiske aspekter.

Hvis testamentet ikke er udformet juridisk korrekt eller optimalt, kan det have store konsekvenser. Fejl og mangler bliver som oftest først opdaget efter ens død, hvorfor arvingerne må tage konsekvenserne. Arven skal nemlig fordeles efter testamentet.

Der er mange faldgruber og ikke mindst overvejelser, som man kan overse, hvis man ingen juridisk baggrund har. Det kan føre til, at testamentet fordeler formuen på en helt anden måde, end hvad du som testator i virkeligheden havde ønsket.

Det er derfor værd at overveje at søge hjælp fra en advokat, når man skal skrive testamente. Især fordi testamenter er relativt billigt at få lavet, og ukompliceret at få oprettet hos en advokat. Samtidig sikres det, at arven fordeles som ønsket.

 

Få hjælp til dit testamente i dag

Som din advokat står vi klar til at påbegynde oprettelsen af dit testamente i dag. Du får:

 • Personlig rådgivning
 • Udkast til gennemsyn
 • Rettelser efter dine ønsker
 • Udarbejdelse af færdigt testamente
 • Afslutning af sagen

Som beskrevet længere oppe, varierer prisen på testamente alt efter omfang. Du er mere end velkommen til at ringe til os nu, så vi kan tage en snak om dine behov og ønsker. Herefter fremsender vi et konkret tilbud til dig.

 

Læs mere om testamenter

Vil du vide mere? Så klik dig videre til vores uddybende side, hvor du kan få svar på spørgsmål som disse:

 • Hvorfor skriver man et testamente?
 • Hvad står der i et testamente?
 • Hvordan skriver man et testamente?
 • Hvad er et notartestamente?
 • Hvad er særeje i et testamente?
 • Hvad er et børnetestamente?
Få oprettet dit testamente i dag
Læs også