Advokat priser

Advokat priser

Opgør med advokaters uberegnelige priser – faste, klare priser hos NEMADVOKAT

Det er ingen hemmelighed, at der er mange fordomme forbundet med advokater generelt – og en af disse er, at priserne er uigennemskuelige og aldrig oplyses på forhånd – og med god grund, da den endelige pris altid ender med at blive langt højere end først fortalt og forventet.

Derfor har man som kunde aldrig nogen idé om, hvad man slutteligt skal af med. Dette gør det svært at stole på advokater, da det kan føles som om man bliver snydt og taget ved næsen, og det samtidigt bliver udnyttet, at man som kunde ikke har lige så stor viden indenfor området, som advokaterne har.

Gennemsigtighed og tillid i fokus hos NEMADVOKAT

Denne uigennemsigtighed af prisen kan hurtigt skabe mistillid til advokater generelt, da prisens størrelse har en stor betydning for kunderne. HOS NEMADVOKAT gør vi oprør mod dette – vi ønsker nemlig præcis det modsatte. Vi vil i stedet styrke båndet til vores kunder ved at vægte tillid og gennemsigtighed højt.

Derfor har vi fokus på, hvordan vi bedst muligt kan gøre det nemt og klart for kunden at få et overblik over de samlede omkostninger, så der ikke opstår nogen ubehagelige overraskelser. Vores fokus er nemlig altid på kunden – fra de store til de små. Alle skal føle sig prioriteret i allerhøjeste grad, og der skal ikke herske tvivl om dette.

 

Derfor kan du regne med NEMADVOKATS priser

Hos NEMADVOKAT er vores mål, at du kan stole på os og ikke bliver overrasket over dyrere regninger og ekstra omkostninger, som du ikke er blevet gjort opmærksom på.

Vi prioriterer kundernes tillid højt og vil gøre vores for, at der ikke opstår overraskende og uventede udgifter. Det er grunden til, at vi kører med faste priser på en lang række ydelser og pakker som eksempelvis i forbindelse med køb- eller salg af bolig og stiftelse af selskab til ægtepagter og testamenter. Herved ved du præcist, hvad du skal betale, og du slipper for at ligge søvnløs om natten af frygt for den høje regning.

Se en oversigt over vores boligadvokat priser her.

Er det ikke en fuld pakke, du har brug for, men derimod hjælp til andre sager, kører vi med en fast timeløn, så du fra start ved, hvad du giver per time.

Herved opnår NEMADVOKAT nemlig den ønskede gennemsigtighed på markedet og overfor vores kunder. Derfor er vi ærlige fra start til slut omkring alt fra forventede resultat til pris. Samtidigt er vi dedikerede til at gøre alt for din sag med vores kompetente og specialiserede advokater, rådgivere, fuldmægtige, sagsbehandlere og juridiske medarbejdere.

 

Implementering af de digitale løsninger

Fordi vi hos NEMADVOKAT fra start har haft fokus på at implementere digitale løsninger, kan vi give dig en kvalitetssikret sagsbehandling, når det kommer til alt fra digital tinglysning til online selskabsstiftelse. Dertil kommer vores konkurrencedygtige priser, som alt i alt sikrer dig den bedst mulige hjælp til den bedst mulige pris.

 

Ring på tlf. 70 20 41 61, og få hjælp i dag.